Om mig

Mitt foto
Jag är 34 snart 35 år Hmm.. Så svårt att beskriva sig själv tycker jag?! Men enligt min Man Johan så e jag:Söt, underbar, sprallig,Glad,omtänksam, tjej, hoppas mina vänner tycker det oxå Hihi ;O)Sen tycker jag det är kul att fota, sen kanske jag inte är Bäst på det men men.. Annars umgås jag gärna med mina vänner.. Och jag gillar att ut och gå iskogen gärna med Mannen och vår hund Flexa Träna med Flexa är oxå ngt jag tycker är jätte kul, hoppas på att vi kommer kunna tävla i framtiden. =O) Men då vi snart ska bli föräldrar så har jag lämnat över kopplet till min Man och det går super bra för dom ;O) Vi längtar väldigt mkt nu tills vår lilla "Niris" vi vet ju inte om det blir en Nils eller Iris därav namnet "Niris" ;O)

måndag 6 december 2010

Hemma igen =0)

Igår var vi och vinkade hem
HMS Carlskrona och Morbror Lasse =0)
Det känns härligt att ha honom hemma igen vi har saknat honom!!
Vi stressade som vanligt på morgonen men vi hann in till stan i tid och det var mysigt att få stå ännu än gång och få vinka till Morbror Lasse man har ju gjort det sen man satt i vagnen, men nu var det ngr år sen sist o ngt säger mig att det var sista gången fast man vet ju aldrig ;0)

Haha först stog vi alla och vinkade till en gubbe som inte var Lasse så han ringde sin Fru och sa vad han stog o så fick vi vinka lite åt vänster istället o rätt gubbe (Förlåt Lasse;0))

Vi hann prata lite o så var det kramkalas såklart :0)
Men sen var det dax för oss att köra race ut till Trummenäs och
5 års kalas =0) Min kusins dotter fyllde år och hon fick en söt liten klänning av oss och hon verkade gilla den för hon satte på sig den direkt ;0)
vi käkade god mat och vi hann umgås en stund så det var mysigt,,
Men sen var det dax för race in till stan igen för vi ville ju vara med i kyrkan när alla skulle få ta emot medalj från ÖB bla :0)
Vi trodde även denna gång att vi skulle komma för sent men nej då vi kom i tid hittade en perfekt parkering nära o bra o så kutade vi in i kyrkan o jag hamnade som vanligt bakom en pelare ;0)
Men jag fick luta mig lite mot min kära Man så såg jag hihi ;0)
Musiken var mäktig i kyrkan Me Like! =0)
Och det var roligt att vi fick vara med :0)
Efter gick vi en runda med Flexa i stan, hon fick hänga med igår eftersom det var så många Tim vi var borta hon gillar att gå i stan mkt dofter så oftast går hon med nosen i backen ;0)
Kan väl avsluta med att säga att jag var helt slut på kvällen när vi kom hem o det blev soffläge o film Kick As hette den, en mkt speciell film hehe kan inte avgöra om jag gillade den eller inte? ;0)
Ha det gott go vänner,,



Det var Kallt igår ;0)





Lasse fick sin medalj =0)





Detta var min utsikt i kyrkan hihi ;0)
- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar