Om mig

Mitt foto
Jag är 34 snart 35 år Hmm.. Så svårt att beskriva sig själv tycker jag?! Men enligt min Man Johan så e jag:Söt, underbar, sprallig,Glad,omtänksam, tjej, hoppas mina vänner tycker det oxå Hihi ;O)Sen tycker jag det är kul att fota, sen kanske jag inte är Bäst på det men men.. Annars umgås jag gärna med mina vänner.. Och jag gillar att ut och gå iskogen gärna med Mannen och vår hund Flexa Träna med Flexa är oxå ngt jag tycker är jätte kul, hoppas på att vi kommer kunna tävla i framtiden. =O) Men då vi snart ska bli föräldrar så har jag lämnat över kopplet till min Man och det går super bra för dom ;O) Vi längtar väldigt mkt nu tills vår lilla "Niris" vi vet ju inte om det blir en Nils eller Iris därav namnet "Niris" ;O)

torsdag 3 mars 2011

Blogg paus,,

Kan man nog säga att man haft hehe ;0)
Har ingen ork till ngt så det har inte blivit mkt skrivande :0(

Men allt är bra,, Fast jag e sjukt trött precis som i början av graviditeten går nog o lägger mig 20:00 nu orkar Absolut inte vara social längre men försöker ibland vill ju inte vara tråkig :0(

Eftersom jag fick Graviditetsdiabetes så var vi tvungna att göra två extra ultraljud (inte för vi blev direkt besvikna över det hihi) min diabetes var som tur e ingen fara alls utan mitt blodsocker ser hur bra ut som helst så det var bara att ändra lite på kosten, vilket Alla borde göra "Bort med allt onödigt socker" ;0)
I alla fall "Niris" växer så det knakar kan man lugnt säga ;0) den 28Jan vägde hon/han 2440 och den 25 Feb 3500 aj aj säger jag bara nu får den lugna ner sig lite det e ngr v kvar ;0)
Fast frågan e om den vill stanna till den 23 Mars där inne?
Nu hoppas jag Inte det för det börjar bli trångt om plats och Mamma börjar bli less på att ngn sparkar på hennes kissblåsa så man måste kissa en gång i Tim som en hundvalp hehe ;0)
Och för o inte tala om foglossning och ömma revben osv osv Nääää jag gillar inte o gnälla och jag har verkligen inte gnällt mkt under denna graviditet,, det kan ni fråga min Man som e Väldigt Imponerad för han hade verkligen väntat sig det! ;0)

Helgen som var så hade vi Johans föräldrar på besök Mkt trevligt och jag o Johan slängde ihop en tre rätters På Lö och vi bjöd även hit mina föräldrar, blev en låång kväll mkt skratt o snack Trevligt! Det blev bestämt att nu ska vi på Zoo i Köpenhamn till våren och det ska bli tradition varje vår tycker Mats (trodde vi hade zoo här hemma tydligen inte hihi) och min kära Bror med Fam (Luckligt ovetande än så länge) är oxå välkomna och givetvis mina föräldrar och vi bor hemma hos Johans föräldrar i Malmö, tur dom har stort hus ;0)

Annars har denna v varit lugn vi har varit lite nervösa inför denna v för Johan skulle till Kosta med Jobbet (en Tim bilfärd ca) eftersom man vet ju aldrig när den lille vill komma ut,, Men det verkar som vi klarats det för Johan fick komma hem idag istället för i mon,, =0)
känns som en stooor Lättnad!! =0)
Stackars Flexa hon har inte fått många promenader denna v men vi tog oss ner med bil till byn i gick där en dag o igår var hon hos Mamma medans jag gjorde mig fin i håret hos Frissan (lär ju inte hända igen på ett tag hehe) och efter det blev det långö badstrand med hundarna o käkade mat o kollade lite affärer o sen hem för att däcka i soffan,, kände ganska tidigt att sängen var ett bättre alternativ! ;0)
Hann faktiskt elda en del oxå så jag kom upp i 30 grader hehe varmt o gott ;0)
Nu är det väl bara att invänta the "D" day antar jag allt är ju förberätt så jag tar det lugnt ;0)

Ha det gott mina vänner,,

Kramar/L.

6 kommentarer:

  1. Emelie jag vet det blev ngr knasiga stavfel hehe ;0)

    SvaraRadera
  2. Blogga gör man då man har tid och lust. Jag förstår att det är jobbigt nu, men snart så är det dags för leverans...
    ha det gott. kram

    SvaraRadera
  3. Haha, det är lugnt Linda!

    Men zoo låter ju sjysst! Bara det inte krockar med vår florida resa, när vi nu ska åka... =) Hoppas nu att lillan tittar ut snart så du slipper kånka längre. Känns ju som att bebben är färdigbakad =) Ska bli jättekul att se er i april hela familjen!!! Isa längtar efter att få träffa kusinen! Kramar!

    SvaraRadera
  4. Du har rätt Moster,, Tack! =O) Kram kram,,

    Hihi bra Emelie ;O)

    Ja det kan nog bli riktigt trevligt med Zoo vår lilla Bebbe kanske inte bryr sig så mkt men det hade nog varit kul för Isa =O)
    Vi skulle tydligen gå och käka på ngt mysigt ställe oxå i Köpenhamn kom inte ihåg vart?
    När har ni tänkt åka till Florida då? Låter kul!! =O)
    Jag hoppas oxå att lillan tittar ut snart för det e jobbigt nu!!
    Vi LÄNGTAR efter er oxå!!! Så se till och kom hem nu tycker jag ;O)

    Kramar,,

    SvaraRadera
  5. Heja heja! Snart kommer bebisen ;)
    Kram från oss!!!

    SvaraRadera
  6. Hihi tackar Fam Plato =0)
    kramar till er med,,

    SvaraRadera