Om mig

Mitt foto
Jag är 34 snart 35 år Hmm.. Så svårt att beskriva sig själv tycker jag?! Men enligt min Man Johan så e jag:Söt, underbar, sprallig,Glad,omtänksam, tjej, hoppas mina vänner tycker det oxå Hihi ;O)Sen tycker jag det är kul att fota, sen kanske jag inte är Bäst på det men men.. Annars umgås jag gärna med mina vänner.. Och jag gillar att ut och gå iskogen gärna med Mannen och vår hund Flexa Träna med Flexa är oxå ngt jag tycker är jätte kul, hoppas på att vi kommer kunna tävla i framtiden. =O) Men då vi snart ska bli föräldrar så har jag lämnat över kopplet till min Man och det går super bra för dom ;O) Vi längtar väldigt mkt nu tills vår lilla "Niris" vi vet ju inte om det blir en Nils eller Iris därav namnet "Niris" ;O)

onsdag 16 mars 2011

En vecka kvar till D-day!! ;0)

Om en vecka är det beräknat att lilla "Niris" ska komma till världen (23 Mars) men vi får se hur det blir, jag hoppas i alla fall att jag slipper gå över för det e ingen liten "Bebbe" därinne o det känns ;0)
Börjar bli ännu trängre för lilla "Niris" om det nu e möjligt ;0)
Så håll tummarna för att vi ska få se vårt lilla Underverk väldigt väldigt Snart!! =0)
Annars händer det inte så mkt fast vi hade ju faktiskt en Arkitekt här härom dagen o det var ju kul för nu rullar det ju framåt med husbygge han skulle hem o göra ngr olika ritningar och så får vi se om vi hittar ngt vi gillar Spännande!! =0)
Nu ska jag äta lite Lunch o sen vila e så trött man sover ju inte många Tim på Natten så man får vila lite på dagen i stället..

Ha det gott go vänner ;0)

3 kommentarer:

  1. Tack för ditt grattisinlägg!! Jag håller alla tummar jag har för att lilla "Niris" ska vilja kika ut SNAART!! Samma dag som Nicolas bestämde sig för att komma så klättrade jag på stegar och gick powerwalk med hunden så där är ett litet tips =o) Fast det där med stegar är väl inget att rekommendera... jag var bara så nyfiken på våran övervåning så jag var bara tvungen =o)
    Vad roligt att arkitekten har varit hos er.. SPÄNNANDE!! Vi kommer att ha de finaste husen i Gredeby... eller hur!! =o)
    Kram på dig vännen

    SvaraRadera
  2. Ja hoppas att Iris kommer snart! Jag tror minsann att det är en sådan. Kul om hon kunde komma så att Lotta och Tommy hinner se henne! I helgen tror jag att hon är här =) Mys!

    Ja Isa går nog snart själv. Nu går hon bara vi håller henne i en hand, stora tjejen! Busig har hon blivit med - som sin far antar jag =)

    Lycka till nu om vi inte hörs innan det är dags =) Kramar!!!

    SvaraRadera
  3. Ja Zandra kanske ska ut o gå power Walk i helgen, synd bara att snön kom igen men jag har ju dubbar på skorna ;0)

    Så härligt att ni har er lilla Nicolas hos er nu blir så Avis hihi ;0)
    Men nu skulle ju ni ha före oss, så det går ju enligt planerna hoppas bara det forts så ;0)

    Ska bli så kul att se ert hus kommer bli såå fint hihi så japp håller med vi ska ha dom finaste husen i Gredeby ;0)

    Emelie jag tror oxå det blir en liten Iris men jag blir lika glad för en liten Nils hihi Bara hon/han vill komma ut snart SNÄLLA!! ;0)
    Men det känns inte som att det ska komma ngn bebis till helgen tyvärr, så Mamma o Pappa lär inte få se den lille innan dom åker tror jag, sen så får ingen komma in på BB i Sverige pgr av smittorisk inte ens syskon för tillfället :0(
    så det e bara jag o Johan som får vara där o vi blir nog där i 3 dagar tror jag :0)

    Ska bli kul o se Isa kuta omkring snart för ja det lär ju hända snart ojoj mkt bus o spring vilken härlig kombination hihi ;0)
    I sommar kan hon ju springa omkring i vår trädgård i gräset gör inte lika ont att trilla då, vi har ju gungor me det kommer hon nog att gilla ;0)

    Vi hör av oss när vi åker in mot BB o så fort hon/han e ute ;0)
    Kram kram

    SvaraRadera