Om mig

Mitt foto
Jag är 34 snart 35 år Hmm.. Så svårt att beskriva sig själv tycker jag?! Men enligt min Man Johan så e jag:Söt, underbar, sprallig,Glad,omtänksam, tjej, hoppas mina vänner tycker det oxå Hihi ;O)Sen tycker jag det är kul att fota, sen kanske jag inte är Bäst på det men men.. Annars umgås jag gärna med mina vänner.. Och jag gillar att ut och gå iskogen gärna med Mannen och vår hund Flexa Träna med Flexa är oxå ngt jag tycker är jätte kul, hoppas på att vi kommer kunna tävla i framtiden. =O) Men då vi snart ska bli föräldrar så har jag lämnat över kopplet till min Man och det går super bra för dom ;O) Vi längtar väldigt mkt nu tills vår lilla "Niris" vi vet ju inte om det blir en Nils eller Iris därav namnet "Niris" ;O)

torsdag 14 april 2011

Min lilla mor mor,,

Somnade in idag fridfullt gick hon mot ljuset fick jag veta och hon var inte ensam hon hade familj där och det känns skönt..



Det här e vad jag ser när jag tänker på min mor mor den här bilden. Världens mysigaste mor mor, tänker inte skriva så mkt mer för hon vet o jag vet o dom som känner mig vet vad hon betydde för mig och det räcker för mig,,
Är bara så glad att vi hann hälsa på henne förra veckan och att hon fick träffa Iris och hon var så glad för det och jag fick krama henne och hon var hyfsat pigg önskar bara vi stannat längre..
Kommer sakna dig mor mor, men jag vet att du kommer till dina vänner o Familj så du kommer få det bra..
Puss o kram din Linda,,
- Lindas iPhone

2 kommentarer:

  1. Finns inte mycket man kan skriva som får en känna sig bättre i ett sånt här läge så jag skickar bara varma tankar och en STOR kram. Du vet var jag finns vännen =o)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Tack vännen det uppskattas,,
    Kram

    SvaraRadera