Om mig

Mitt foto
Jag är 34 snart 35 år Hmm.. Så svårt att beskriva sig själv tycker jag?! Men enligt min Man Johan så e jag:Söt, underbar, sprallig,Glad,omtänksam, tjej, hoppas mina vänner tycker det oxå Hihi ;O)Sen tycker jag det är kul att fota, sen kanske jag inte är Bäst på det men men.. Annars umgås jag gärna med mina vänner.. Och jag gillar att ut och gå iskogen gärna med Mannen och vår hund Flexa Träna med Flexa är oxå ngt jag tycker är jätte kul, hoppas på att vi kommer kunna tävla i framtiden. =O) Men då vi snart ska bli föräldrar så har jag lämnat över kopplet till min Man och det går super bra för dom ;O) Vi längtar väldigt mkt nu tills vår lilla "Niris" vi vet ju inte om det blir en Nils eller Iris därav namnet "Niris" ;O)

söndag 19 december 2010

Stackars Flexa som har så Elak Matte ;0)

Skulle stressa lite och hinna med klippa klorna på Flexa innan jag skulle iväg och fixa julklappar med Mamma och sen skulle vi till Mor mor, men efter 2 klor så ryckte Flexa till och hoppsan blev lite mkt på den 3e klon och det pissade blod ja ni vet när hunden springer omkring me så blir det ju inte bättre, tur vi har svarta mattor ;0) men men Johan o jag fick fixa o trixa och vi hade ju ngt medel som ska funka men det var ju värdelöst!
Nu vet jag vad jag ska köpa efter att jag ringde vår uppfödare som även är veterinär (vilket jag e väldigt glad för) som var på mässa i Stockholm ;0) men det var lugnt hon sa att vi skulle Linda tassen och att det förmodligen kommer blöda lite hela dagen..
Så där sprack mina planer för hon vill ju inte låta bli att gnaga på bandaget o då får Matte va hemma, men det e ju inte mer än rätt mitt fel ju ;0)
Så nu myser vi i soffan medans husse är och laga bilen med världens Bästa Stefan! ;0)
Så i morgon ska vi besiktiga den igen o hoppas på att den går igenom denna gången, vi behöver ju 2 bilar man blir ju lite isolerad annars :0(
Vi får se om det blir lite fika i eftermiddag fast för mig blir det bara kaffe då kanske en frukt me ;0)
Ha en mysig Sö,,


Min ynkliga stackars mystjej ;0)
-Lindas iPhone

2 kommentarer:

  1. Om ni köper sånt medel på apoteket som stoppar blod så hjälper det, jag lovar! Bara håll tillräckligt länge och gör det i små duttar, tryck dit det bit för bit! Mirandas klor blödde nästan varje gång för hennes pulpor låg så långt fram. Tålamod! Så löser det sig :-)

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset Mette! =0)
    Ska fixa sånt medel veterinären/Uppfödaren Hade till oss som vi skulle hämta :0)
    Fasen jag brukar ju va grym på att klippa klor annars, det blir minus för mig där hihi ;0)
    Kanske inte ska göra det när man e stressad heller ;0)
    Ha det gott vännen,,
    Kramar!!

    SvaraRadera